Vi bytter ut knust glassrute i Bergen

Har du et knust vindu? Eller kanskje en punktert glassrute? Vi er spesialister på utskiftning av knuste og punkterte glassruter i Bergen! Ta kontakt i dag!

Trenger du å bytte vindu?

Et knust eller punktert glass er noe som kan skje oss alle. Både vinduer, dører, innglassede balkonger og hagestuer er alle i faresonen i så måte.

Sotra Glass er spesialiserte på å bytte ut alle typer knuste og punkterte glassruter. Vi tar oss av hele prosessen, fra oppmåling, leveranse av glass, selve utskiftningen og til slutt håndteringen av den gamle ruten.

Dersom du har knust eller punktert glass i Bergen som du ønsker å få byttet ut hører vi gjerne fra deg. Vi er raske i å kartlegge ditt behov, og tilby en løsning som dekker disse til din tilfredsstillelse. Du kan kontakte oss her!

Energiglass

Opprinnelig så har funksjonen til en glassrute vært å slippe inn dagslys samtidig som man fikk utsyn, i tillegg til beskyttelse mot vær og vind. Siden den gang har glasset hatt en stor utvikling.

Vi har i dag moderne energiglass med argongass som gir deg langt bedre isolasjon. Dette fører videre til flere gunstige fordeler:

  • Energibesparende
  • Lønnsomt
  • Et bedre og mer komfortabelt innemiljø