Alle typer Glassmestertjenester

Utskiftning av ruter og glass, nye vinduer og dører, bygger hagestuer - vi er en glassmester som leverer det meste innen faget!

Tjenester

Tilskjæring og bearbeiding av glass

Som allsidig aktør innen glassfaget tilbyr vi en rekke varer og tjenester. Sotra Glass AS har kort leveringstid og dette er noe som vi får gode tilbakemeldinger på fra våre kunder. Vi har opparbeidet oss stor kompetanse og erfaring innen vårt fag og det kommer våre kunder til gode.

Vi veileder dere til å ta det riktige valget!

Produkter

Vi lagerfører de vanligste glasstyper og speil og tilskjærer dette til våre kunders ønsker og behov.

I tillegg til vanlig vindusglass finnes mange forskjellige glasstyper som vi kan hjelpe deg med. Under finner du en liten beskrivelse om noen av de vanligste typene:
 • Ornamentglass

  Ornamentglass

  Ornamentglass, eller ugjennomsiktig glass, for de som ikke ønsker innsyn i eksempelvis baderom eller inngangsparti. Finnes i klart og ulike farger i mange mønster.

 • Speil med og uten sikkerhetsfolie

  Her er det 4 eller 6 millimeter tykkelse som er vanlig. Mulighet for polerte kanter som gjør at det ser meget fint ut!

  Speil med sikkerhetsfolie sørger for at glasset holdes sammen av folien selv om det knuses. Denne type speil brukes til skyvedørsgarderober, treningssenter, idrettshaller og andre steder med mye aktivitet.

 • Laminert glass
  Laminert glass brukes i maskiner og kjøretøy, båter, glassrekkverk, levegger eller steder der det er behov for ekstra sikkerhet. I for eksempel boliger, butikker, barnehager og skoler kan det være krav til sikkerhetsglass i vinduer og dører der laminert glass kan være et alternativ.
 • Herdet glass

  Herdet glass

  Fordelen med herdet glass er at det tåler 3- 5 ganger så mye som vanlig glass. I tillegg tåler det større varmepåkjenninger og brukes derfor til glass over kjøkkenbenken, under ovner og andre steder som kan utsettes for høy varme eller påkjenninger.

  I dusjvegger, dører og andre steder på bakkenivå der det er krav til ekstra styrke og sikkerhet er herdet glass et godt alternativ.

 • Pleksiglass og polykarbonat

  Pleksiglass og polykarbonat passer til bruk i utsatte steder som i båten, lekehytter, i en bod eller lignende. Kan tilpasses til de fleste fasonger og kan bores i og bøyes.

  Lagerføres i tykkelser fra 2-10 mm og finnes også i flere fargetoner.