Vi tilbyr Hagestuer i Bergen og omegn

Bygge hagestue eller vinterhage? Her er detaljert informasjon som hjelper deg å velge riktig design og materialer for Bergen-klimaet.

Forskjellen på hagestue og vinterhage

Det er viktig å vite forskjellen på en hagestue og en vinterhage. Skal du bruke den hele året eller sommerhalvåret? En vinterhage er fullisolert og er gjerne en integrert del av din bolig. Hagestuer er rimeligere og et uisolert alternativ for varmere dager.

Last ned brosjyre på hagestuer og innglassing

Velg en solid leverandør av hagestuer med lang erfaring. Sotra Glass tilbyr deg personlig veiledning og skreddersydde løsninger, og kan vise til gode kundeomtaler. Vi er ikke en døgnflue og vil være her gjennom hele garantitiden.

Vedlikeholdsfrie hagestuer i glass og aluminium

Basert på vår erfaring, dekker en uisolert hagestue oftest kundenes ønsker om en lengre sommer, samtidig som det er økonomisk gunstig. Derfor tilbyr vi kun uisolerte alternativer, spesialiserer oss på skreddersydde, vedlikeholdsfrie, og robuste norskproduserte hagestuer i glass og aluminium.

Vi tilbyr både frittstående hagestuer til hagen og veggmonterte stuer på terrassen.

Forskjell vinterhage og hagestue

Vinterhager karakteriseres ved deres isolasjon og evne til å bli brukt gjennom hele året. Med sitt isolerte design, inkludert dobbelt isolerglass og isolerte aluminiumsprofiler, fungerer en vinterhage som et ekstra oppholdsrom i boligen. Denne typen konstruksjon gjør det mulig å holde på varmen, og mange vinterhager er også utstyrt med gulvvarme eller en kamin, noe som skaper et koselig og varmt miljø selv i de kaldeste vintermånedene.

Hagestuer, på den annen side, er vanligvis designet for bruk i de varmere månedene. De er ofte uisolerte og bruker enkeltglass som herdet eller laminert glass, noe som gjør dem mindre egnet for vinterbruk. Hagestuene gir et beskyttet uterom hvor man kan nyte naturen uten å være utsatt for elementene, men de mangler de isolasjonsegenskapene som vinterhager har.

Utseende og pris

Design og estetikk er viktige faktorer for både vinterhager og hagestuer, og begge kan tilpasses for å komplementere og forbedre det eksisterende hjemmet. Mens vinterhager ofte er mer integrert i boligens struktur, kan hagestuer være separate eller halvintegrerte, og tilbyr en rekke estetiske designvalg.

Når det gjelder kostnad og installasjon, kan en vinterhage kreve en større investering på grunn av behovet for isolasjon og integrasjon med hovedbygningen. Hagestuer, med deres enklere design og materialer, kan ofte være et mer kostnadseffektivt alternativ for de som ønsker et sesongbetont uterom.

Be om befaring, tilbud og pris

Vi leverer hagestuer av god kvalitet i området Bergen og omegn. Ta kontakt for en 100% uforpliktende befaring og pristilbud.

Vår leverandør: Toten Glass & Aluminium