Glassrekkverk både inne og ute

Bor du i Bergen? Vi monterer glassrekkverk på veranda, terasse og trapper. Rekkverk i glass både innndørs og utendørs.

Levering og montering av glassrekkverk i Bergen

Vi tilbyr rekkverk med stolper og håndlist aluminium i flere utgaver (dimensjoner). Disse finnes i flere valgfrie standard farger, eller man kan få det lakkert i valgfri RAL farge mot tillegg.

Glass og rammer av høy kvalitet

Glassrekkverk er fornuftig og praktisk med hensyn til at det trenger minimalt med vedlikehold. Materialene som brukes er solide og krever vanligvis ikke annet vedlikehold enn normal rengjøring. I tillegg får man nyte utsikten der det er ønskelig, eller man kan bruke glass med lite eller ingen innsyn der dette er hensiktsmessig.

Brosjyre: SG Railing 2022 - Rekkverk systemløsning Brosjyre: 17 glassrekkverk i aluminium

De fleste rekkverk kan leveres for montering både oppå dekke og på front av dekke om det er ønskelig. Kravet er at rekkverket må være minimum 1 meter høyt dersom nivåforskjell overstiger 0,5 meter. Ved høyder over 10 meter er kravet til rekkverkshøyde minimum 1,2 meter.

I rekkverk brukes alltid sikkerhetsglass. Dersom uhellet skulle være ute og glasset knuses vil sikkerheten bli ivaretatt ved at glasset fortsatt henger sammen. Disse glassene kan leveres i klart, sotfarget eller i opal/frostet utførelse.

Innvendige glassdører og vegger i «New York» style

Gi hjemmet ditt et urbant og moderne preg med våre innvendige glassdører og vegger i New York-stil. Våre glassdører og vegger er laget av høykvalitets glass og aluminium/metall, og er både funksjonelle og stilige.

  • Åpner opp rommene: Glassdører og vegger gir en følelse av åpenhet og gjør at rommene føles større og luftigere.
  • Gir en moderne stil: New York-stilen er kjent for sin urbane og industrielle preg, og våre glassdører og vegger gir hjemmet ditt en moderne og trendy stil.