Glassrekkverk både inne og ute

Bor du i Bergen? Vi monterer glassrekkverk på veranda, terasse og trapper. Rekkverk i glass både innndørs og utendørs.

Levering og montering av glassrekkverk i Bergen

Vi tilbyr rekkverk med stolper og håndlist aluminium i flere utgaver (dimensjoner). Disse finnes i flere valgfrie standard farger, eller man kan få det lakkert i valgfri RAL farge mot tillegg.

Glass og rammer av høy kvalitet

Glassrekkverk er fornuftig og praktisk med hensyn til at det trenger minimalt med vedlikehold. Materialene som brukes er solide og krever vanligvis ikke annet vedlikehold enn normal rengjøring. I tillegg får man nyte utsikten der det er ønskelig, eller man kan bruke glass med lite eller ingen innsyn der dette er hensiktsmessig.

De fleste rekkverk kan leveres for montering både oppå dekke og på front av dekke om det er ønskelig. Kravet er at rekkverket må være minimum 1 meter høyt dersom nivåforskjell overstiger 0,5 meter. Ved høyder over 10 meter er kravet til rekkverkshøyde minimum 1,2 meter.

I rekkverk brukes alltid sikkerhetsglass. Dersom uhellet skulle være ute og glasset knuses vil sikkerheten bli ivaretatt ved at glasset fortsatt henger sammen. Disse glassene kan leveres i klart, sotfarget eller i opal/frostet utførelse.

Kom å se ulike varianter hos oss

Vi har utsilt flere varianter av rekkverk i våre lokaler. Her kan du se og kjenne på de ulike variantene og finne ut hva som passer til din bolig. Ta gjerne turen innom for en rekkverksprat, så gir vi det et tilbud skreddersydd til ditt prosjekt.